Κορυδαλλο-comix Tεύχος 1

Παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το πρώτο τεύχος του περιοδικού ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – COMIX. Το παρόν τεύχος σηματοδοτεί μια πρώτη απόπειρα αποτύπωσης και έκδοσης της εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά το χειμερινό εξάμηνο 2017Β και το εαρινό εξάμηνο 2018Α από τους καταρτιζόμενους και τις/τους εκπαιδεύτριες/τες της ειδικότητας «Τέχνη Σκίτσου – Εικονογραφίας – Γραφικών».
Οι τέσσερις ιστορίες που παρουσιάζονται έχουν ως κοινή συνισταμένη και σημείο τομής την αρχετυπική αγωνία του ανθρώπου αναφορικά με τη σχέση του με το περιβάλλον, τον κόσμο και εν κατακλείδι τον ίδιο του τον εαυτό. Τα δίπολα άνθρωπος/περιβάλλον, κοινωνία/περιβάλλον, ατομικό/κοινωνικό, εγώ/εμείς, παρουσιάζονται μέσα από τις αντιφάσεις, τις συγκρούσεις, την αλληλοσυσχέτιση και αλληλοδιαπλοκή που εγγενώς εμπεριέχουν. Έτσι, αναδεικνύουν την αέναη ρευστότητα και ενδεχομενικότητα διαμόρφωσης του βιόκοσμου και της καθημερινότητας όλων μας.
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε το παρόν τεύχος να αποτελέσει την αρχή και το έναυσμα για την παρουσίαση στο μέλλον και άλλων αντίστοιχων και αξιόλογων προσπαθειών.
Με τιμή,
Κωνσταντίνος Γεωργαράς
Διευθυντής 2ου ΔΙΕΚ Κορυδαλλού

 
KORYDALLO COMIX Τεύχος 1

Τη δημιουργία μας θα τη βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

KORYDALLO COMIX Τεύχος 1